Hoera! Blog 1 jaar!

ROOTYTOOT

Hieperdepiep Hoera! Mijn bestaat vandaag een jaar! Wat is de tijd ontzettend snel gegaan. Vorig jaar zat ik in mijn eindexamen en wilde ik heel graag mijn inspiratie kwijt. Nu zit ik op het hbo en wordt ik al bijna 18. Wat er allemaal in een jaar kan veranderen. 

Ik begon deze blog omdat ik heel graag wilde schrijven. Ik vind schrijven een van de leukste dingen om te doen samen met fotografie en als je die twee combineert krijg je al snel een blog. Mijn blog begon op Blogger en nu zit ik op WordPress. Ik ben super blij dat ik die keuze gemaakt heb. Ook begon ik echt als beautyblogger terwijl ik nu soms iets meer een lifestyle blogger ben. Ik vind het allebei super leuk om te doen, maar waar haal je de tijd toch vandaan?

Party | Feest | Taart | #Pie | #illustration #illustratie

Ik heb 56 volgers op Bloglovin in 8344 bezoekers en 177 berichten. Ik ben echt super trots op mijn blog. Het was niet altijd makkelijk en soms had ik echt geen idee waar ik over moest schrijven, maar door jullie lieve berichten ging ik gewoon door. Ik heb nog niks speciaals gepland. In de ochtend moet ik werken en in de middag ga ik lekker naar de stad. Mijn moeder viert haar verjaardag dus gezellig wordt het zeker wel. Ik wil jullie ontzettend bedanken en ik hoop dat er nog een heel mooi jaar zal aankomen met veel nieuwe kansen en ideeën.

Love,

Eline

Advertenties

14 gedachtes over “Hoera! Blog 1 jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s