Happy lonely valentine

happy valentine

Valentijn alleen voor koppels? Echt niet! Het is de perfecte dag om tijd voor jezelf te nemen. Geen klef gedoe en je mag al de chocolade voor jezelf houden. 14 Februari is geen rotdag, maar een feestdag!

Laat dat warme bad maar vollopen! Maak eindelijk eens die over voorraad badproducten eens op. Gooi die bruisballen en badbubbels maar in je bad tot je bad zo lekker ruikt dat je er wel in moet duiken! Muziekje op en eindelijk eens tijd voor jezelf. Jij hebt de badkamer voor het komende uur geclaimd.
Chocolademonster. Nu is het toch allemaal in de aanbieding en misschien heb je nog wel een verdwaalde chocoladeletter rondslingeren. Tijd om hem helemaal op te eten. Het is jouw dag en je mag ervan genieten!
Girlsnight! Meerdere vriendinnen zonder vriend? Houd een feest met als thema All the single ladies. Kom maar op met die Beyonce outfits en muziek. Belooft een top avondje te worden. Popcorn sla jij natuurlijk meteen in, poppen maar!
Moviemarathon anybody? Lekker een dagje niks doen in je bed je lievelingsacteur om bij weg te zwijmelen. Of wat dacht je van alle Gossip Girl seizoenen er nog eens doorheen te jagen. Ik weet zeker dat jij weer genoeg kleding inspiratie gekregen hebt.
Go outside. Ga sporten! Je krijgt er een goed gevoel van en je mag je mooiste sportkleding uit de kast trekken. Een schop onder je kont en hup naar buiten. Geniet van al die prachtige natuur en neem je camera mee. Er is zo veel te ontdekken. Ga naar een plek waar je altijd al heen wilde, maar niet durfde. Alleen is ook prima!
Bakken/koken. Maak de lekkerste koekjes ever. Struin al die blogs lekker af naar de mooiste foto’s en probeer het na te maken. Heb jij ook weer iets om te delen. Misschien is het helemaal niks, maar misschien ontdek jij wel jouw baktalent!

Wat zijn jullie plannen voor valentijn?

Love,

Eline

Advertenties

9 gedachtes over “Happy lonely valentine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s