Lieve lente

DSC_3598

Lieve lente,
Ik hoop dat je zon en warmte brengt. Laat de planten groeien en de bloemetjes bloeien. Laat me verrassen door al het moois wat komen zal. Wees niet te streng voor me. Laat me mezelf ontdekken en het moois in mezelf terugvinden.

Ik wil weer lekker in het zonnetje zonder jas naar huis fietsen. Zonnebril op en genieten van heel veel ijsjes. Lachen met vriendinnen tot je er buikpijn van krijgt. Niet meer in het donker naar school of huis fietsen. Niet meer boos worden op je fiets, omdat je lamp het weer eens niet doet.

Ik wil picknicken in het park, met picknickkleed en al. Voeten in het gras en vooral veel foto’s maken en genieten. De muziek wordt weer vrolijker en dansen tot je voeten zeer gaan doen.

Genieten van al het gefluit van die vrije vogels. Lente, ik verlang naar je. Ik ben de koude dagen zat. Ik ben klaar voor de warmere dagen en vooral het zonnetje. Genieten en vooral tot rust komen. Lente wanneer kom je tevoorschijn?

Liefs,

Eline

Advertenties

5 gedachtes over “Lieve lente

  1. nananathalie zegt:

    Wat mooi geschreven. Ik kan ook echt niet wachten! Helaas laat het lente weer nog even op zich wachten, maar die komt vanzelf weer. Vooral van de fluitende vogels ’s ochtends word ik echt blij!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s